ΕΛΛΑΔΑ

Λαθροκυνηγός χτύπησε αστυνομικό στα Καλάβρυτα

λαθροκυνηγός-χτύπησε-αστυνομικό-στα-702907

Οργανωμένος και συστηματικός λαθροθήρας ήταν ένας άνδρας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να κυνηγάει αγριογούρουνα στην Κλειτορία Καλαβρύτων, το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά δεν δίστασε να τους επιτεθεί.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο, όμως εκείνος δεν συμμορφώθηκε και γρονθοκόπησε έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον ελαφρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών. Φυσικά, ο «νταής» λαθροκυνηγός συνελήφθη άμεσα από τους υπόλοιπους αστυνομικούς.

Στον χώρο αποσκευών και στο εσωτερικό του οχήματος του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις κυνηγετικές καραμπίνες, 104 φυσίγγια, επτά μαχαίρια, έναν μπαλτά και περισσότερα από 100 κιλά νωπού κρέατος αγριόχοιρου, τα οποία κατέσχεσαν.

Ο λαθροθήρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων με κατηγορίες για απείθεια, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί θήρας, ενώ του βεβαιώθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου