ΕΛΛΑΔΑ

Λήστεψε τα ΕΛΤΑ… τη λάθος μέρα

λήστεψε-τα-ελτα-τη-λάθος-μέρα-702488

Χθες δίνονταν οι συντάξεις του Δημοσίου και του ΙΚΑ που στην πλειονότητά τους στο Βαρθολομιό (όπως και αλλού) πληρώνονται στους δικαιούχους από τις τράπεζες. Τα ΕΛΤΑ τα προτιμούν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ αλλά αυτές οι συντάξεις θα πληρωθούν την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Έτσι χθες στο ταμείο υπήρχαν λίγα χρήματα…

Στις 7.30 το πρωί και ενώ ο δρόμος στην κεντρική αγορά είναι ήσυχος και έρημος (υπάρχουν μόνο καταστήματα και ελάχιστες κατοικίες), στο κατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στο κέντρο του Βαρθολομιού ήταν ένας υπάλληλος, μπαίνει ο άνδρας νεαρής ηλικίας φορώντας κουκούλα και κρατώντας πιστόλι στο χέρι.

«Τα λεφτά…Τα λεφτά» λέει με δυνατή φωνή ο ληστής ενώ ο υπάλληλος σοκαρισμένος τραβιέται προς τα πίσω και του λέει «εντάξει».

Με γρήγορες κινήσεις ο δράστης από το συρτάρι αρπάζει τα χρήματα που ήταν 350 ευρώ πηγαίνει προς την έξοδο στρίβει αριστερά στον μικρό κεντρικό δρόμο και εξαφανίζεται.

Πιθανόν λίγα μέτρα πιο πέρα σε κάποιο παράδρομο να τον περίμενε συνεργός του με αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα εμφανίσθηκε η αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: patrisnews

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου