ΕΛΛΑΔΑ

Viral: Η αξιαγάπητη κόρη του Σαρηγιάννη «εισέβαλε» στον αέρα –Η επική αντίδραση όταν το κατάλαβε

viral-η-αξιαγάπητη-κόρη-του-σαρηγιάννη-ει-700194

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο καθηγητής υγειονομικής και περιβαλλοντικής μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Τη στιγμή που ο καθηγητής μιλούσε για την παράταση του lockdown και για την κατάσταση που επικρατεί με τον κοροναϊό στη χώρα μας, η αξιαγάπητη κορούλα του μπήκε στο πλάνο.

Η κόρη του εμφανίστηκε στο πλάνο για πολύ λίγο, καθώς φαίνεται πως ήθελε να περάσει από το σημείο.

Ωστόσο μόλις κατάλαβε πως ο μπαμπάς της βρίσκεται ζωντανά στον αέρα και μιλάει, έκανε μία… βουτιά και «εξαφανίστηκε».

«Η κόρη μου μου λέει πως θέλει να νικήσουμε τον κοροναϊό, ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για παιχνίδι», είπε ο καθηγητής στη συνέχεια μόλις η Ανθή Βούλγαρη του ανέφερε πως παρατήρησε έναν…. μπόμπιρα στο πλάνο.

Παράταση μιας εβδομάδας στο lockdown

Σχετικά με τον κοροναϊό και το lockdown στη χώρα μας, ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε πως οι διασωληνωμένοι έχουν αυξηθεί, αλλά πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ παράλληλα φαίνεται μείωση στα κρούσματα.

Το ιικό φορτίο είναι σταθερό και από αύριο θα φαίνονται τα αποτελέσματα του Lockdown, υποστήριξε ο καθηγητής, ενώ μίλησε και σταδιακή αποκλιμάκωση.

Για το Lockdown εκτίμησε ότι θα πάρει παράταση μιας εβδομάδας, ενώ για την κακοκαιρία δήλωσε πως ευνοεί την αύξηση των κρουσμάτων και τη μεταδοτικότητα του ιού.

Αναφέρθηκε και στην εστίαση λέγοντας ότι πρέπει να λειτουργήσει από τον Απρίλιο στη νότια Ελλάδα και από το Μάιο στο βόρειο τμήμα της χώρας.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου