ΕΛΛΑΔΑ

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε -Ενάμισι χρόνο μετά το φρικτό τροχαίο με την Porsche

ο-υπάτιος-πατμάνογλου-παντρεύτηκε-εν-694376

Νέα σελίδα στη ζωή του γύρισε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου την 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμισι χρόνο μετά την προσωπική του τραγωδία, όταν έχασε την σύζυγό του Αποστολία και τον γιο του Παύλο σε ένα τρομερό τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε και ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, προχώρησε τη ζωή του.

Ο Υπάτιος παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα.

Η νύφη έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με πέτρες Swarovski. Εφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 7 παρά το απόγευμα του Σαββάτου.

Η σύζυγος του Υπάτιου είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι. Σύμφωνα με το tlife.gr ο Υπάτιος Πατμάνογλου δε θέλησε να πει πολλά στους δημοσιογράφους και αρκέστηκε στο να δώσει σε όλους ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην εκκλησία έφθασαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον! Ο Υπάτιος και η Εμμανουέλα γνωρίστηκαν πριν από περίπου 10 μήνες, μέσω κοινών γνωστών αλλά και του facebook.

Η 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή, ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι έγκυος σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Έμμυ έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

Πηγή:iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου