LIFE STYLE

Το καρφί της Ακρίτα στον Κούγια για το “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι“ – Η νέα της “δουλειά“ στο facebook

το-καρφί-της-ακρίτα-στον-κούγια-για-το-691643

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αναφορά του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, για “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους“, οι οποίοι καταγγέλλουν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Η Έλενα Ακρίτα, σχολίασε με ειρωνικό τρόπο, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο facebook, τα όσα ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και συγγραφέας, έβαλε στις πληροφορίες του λογαριασμού της, ότι εργάζεται στην εταιρεία “Επαγγελματίες Ομοφυλόφιλοι”.

Μάλιστα, σε σχόλιο της ανάρτησης η ίδια έγραψε: “Δεν είμαι σε ταμείο δουλεύω με μαύρα”.

Την ίδια ανάρτηση έκαναν και καλλιτέχνες, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, προσβάλλοντας τα θύματα του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου τα οποία χαρακτηρίζει ώς “’επαγγελματίες’ ομοφυλόφιλους που ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους“.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε και σε γυναίκα μάρτυρα της υπόθεσης για την οποία αναφέρει πως “ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου