ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στο «Παναγία» καταγγέλλει το ΚΚΕ

έφοδο-της-ελ-ασ-στο-παναγία-καταγγέλ-688502

Την είσοδο αστυνομικών δυνάμεων σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο «Παναγία» με πρόσχημα την δήθεν μεταφορά εξοπλισμού από το νοσοκομείο. καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τον αυταρχικό της κατήφορο, αξιοποιώντας όλα τα μέσα για να περάσει την αντιλαϊκή πολιτική των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, της κατάργηση της δημόσιας δωρεάν υγείας και παιδείας, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, της αύξησης των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου» σημειώνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

Κάνει λόγο «για προσπάθεια καταστολής, τρομοκράτησης και κατασυκοφάντησης όλων όσων αγωνίζονται ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα».

«Η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να ορθώσουν το ανάστημα τους. Να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού. Να παλέψουν για να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που κριτήριο θα έχει την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών. Να βάλουν πλώρη για τη δική τους εξουσία» καταλήγει.

voria.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου