ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή ο δολοφόνος, πρώην αστυνομικός

υποψήφιος-με-τη-χρυσή-αυγή-ο-δολοφόνος-680375

Yποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία ήταν ο συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων πρόκειται για τον Φώτη Μπέλλο, ο οποίος υπηρετούσε στο ΑΤ Αμπελοκήπων. Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε μάλιστα αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας». Σε ανακοίνωσή του προς την εφημερίδα “Ελευθερία” καλούσε τους νέους “από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση”, ενώ περιέγραφε τους στόχους των “Ταγμάτων Ασφαλείας”: “Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων”.

Τον «καθάρισε» εν ψυχρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής ο Μπέλλος ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει παρατηρήσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής, επειτα από έναν ακόμη καβγά, ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο δράστης αναζητείται.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου