ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας – “Έχω χάσει τον ύπνο μου”

πάτρα-τι-ισχυρίζεται-η-ρούλα-πισπιρίγ-851206

Τη δική της εκδοχή για την ουσία που φέρεται να ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα, στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων, έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα σήμερα ο ΑΝΤ1, επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας “Πελοπόννησος” εντοπίστηκε η ουσία τροπονίνη – που είναι στην καρδιά του κάθε ανθρώπου- να βρίσκεται στα… ύψη στην Τζωρτζίνα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ένδειξη της τροπονίνης στην Τζωρτζίνα αντί για 15 είναι 418.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, επικοινώνησε με την εκπομπή “Το Πρωινό” και σχολίασε τις σχετικές πληροφορίες, δηλώνοντας ότι υποψιάζεται πως πρόκειται για φάρμακο της αγωγής που λάμβανε η 9χρονη κόρη της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αυτό το φάρμακο άλλαξε στην Αθήνα μετά την διακομιδή του κοριτσιού από την Πάτρα. Διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν είναι η ίδια γιατρός και δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει, όπως και ότι η άτυχη Τζωρτζίνα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε πως δεν έχει επισκεφτεί ποτέ στη ζωή της χαρτορίχτρα και υποστήριξε ότι οι μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατες, ενώ οι μάρτυρες δεν υπάρχουν καν ως οντότητες. Ισχυρίστηκε πως η ίδια και ο Μάνος έχουν πέντε με έξι συγγενείς και “έχουν βρεθεί 50 ξαδέλφια, 100 θείοι και 300 γείτονες”.

Σχολιάζοντας την μαρτυρία ότι η οικογένεια του Μάνου δεν την ήθελε για γυναίκα του, η Ρούλα Πισπιρίγκου την διέψευσε. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν, η ίδια υποστηρίζει ότι την επισκέπτεται καθημερινά η πεθερά της και κάθε δύο ημέρες και ο πεθερός της, παρόλο που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον γιο τους. Τόνισε, επιπλέον, ότι η πεθερά της κρατούσε την Τζωρτζίνα, έκαναν Πάσχα μαζί και ήταν αγαπημένοι σαν οικογένεια.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, η Ρούλα της είπε πως παρακολουθεί τις εκπομπές στην τηλεόραση και βλέπει τι γίνεται. Δεν είναι ήρεμη και έχει χάσει τον ύπνο της, τον οποίο εύχεται να τον ξαναβρεί, μεταδόθηκε στην εκπομπή και είναι αναστατωμένη. Τονίζει, επιπλέον, πως σύντομα θα φανεί η αλήθεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου