ΕΛΛΑΔΑ

Βαποράκι με 174 κιλά χασίς

βαποράκι-με-174-κιλά-χασίς-677736

Φορτωμένος ασφυκτικά, με 174 κιλά χασίς, ήταν ο χώρος αποσκευών ΙΧ αυτοκινήτου ενός 44χρονου Αλβανού που συνελήφθη χθες το πρωί κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο «χτύπημα» στα κυκλώματα εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από την Αλβανία στην περιοχή της Ηπείρου, έπειτα από την κατάσχεση 250 κιλών, στην αρχή του μήνα. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, που είχαν τις σχετικές πληροφορίες, έστησαν «μπλόκο» και σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του 44χρονου στον επαρχιακό δρόμο Φιλιατών – Ηγουμενίτσας, στο ύψος του χωριού Βρυσέλα.

Σ’ αυτό βρέθηκαν 90 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 173 κιλών και 981 γραμμαρίων. Ο Αλβανός, που είχε παραλάβει τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από κάποια «καβάντζα» κοντά στα σύνορα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ενώ εκτός από το φορτίο κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο. Στις 2 Οκτωβρίου στο Δεσποτικό Ιωαννίνων συνελήφθησαν δύο άνδρες που μετέφεραν με ισάριθμα αυτοκίνητα 250 κιλά κάνναβης, με προορισμό την Αθήνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου