ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση Λεβέντη στο εξώδικο υποψήφιων βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων

η-απάντηση-λεβέντη-στο-εξώδικο-υποψήφ-67748

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους υποψήφιους βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων απέστειλε ο Βασίλης Λεβέντης, σχετικά με το εξώδικο που ετοιμάζονται να του στείλουν υποψήφιοι του κόμματός του, καθώς δεν άλλαξε τους βουλευτές του πάνω στο εξάμηνο, όπως είχε υποσχεθεί.

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν» είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε:

«Ήταν δική μου πρόταση να αλλάζουν οι βουλευτές κάθε έξι μήνες, στην πράξη όμως μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα, ο βουλευτής στο εξάμηνο ούτε γνωρίζει ακόμη τα δικαιώματά του στο κοινοβουλευτικό του έργο και άρα το διάστημα αυτό είναι πολύ μικρό. Εάν τους αλλάξω θα καταστραφεί η Ένωση Κεντρώων γιατί θα πρέπει να είναι ξανά μαθητευόμενοι οι επόμενοι. Δεν μπορώ να είμαι εγώ διδασκαλείο βουλευτών. Να περιμένουν. H Ένωση Κεντρώων μεγαλώνει θα πάρει 15-20% και μπορούν να βγουν την επόμενη φορά. Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ κατέληξε:

«Δεν κάναμε συμβόλαια. Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν. Με τον τρόπο τους, αν καταλήξουν σε εξώδικα, με πείθουν ότι θα πρόδιδαν ενδεχομένως το κόμμα».

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου