ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Κάηκε ζωντανή λίγο μετά την έλευση του 2019 [εικόνες]

κέρκυρα-κάηκε-ζωντανή-λίγο-μετά-την-έλ-673401

Η φωτιά ξέσπασε στη μονοκατοικία και η γυναίκα εγκλωβίστηκε. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα δίνοντας μάχη με τις φλόγες.

Ωστόσο η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να σωθεί. Την εντόπισαν νεκρή οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κοντά στην είσοδο τους σπιτιού της. Εντός του σπιτιού βρέθηκαν 8 φιάλες υγραερίου διάσπαρτες στα δωμάτια, ενώ ιδιαίτερα επικίνδυνο ήταν και το γεγονός ότι υπήρχε δεξαμενή υγραερίου έξω από το κτίριο.

Ενδεχομένως να την χρησιμοποιούσε η άτυχη γυναίκα για θέρμανση. Το σπίτι, περίπου 200 τετραγωνικών προκάτ κατασκευής έπιασε αμέσως φωτιά, ενώ στην συνέχεια άρπαξαν ακόμα και τα ελαιόδεντρα έξω από το σπίτι.

Εικόνες από το φλεγόμενο διαμέρισμα

Δυστυχώς το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν πλήρως απανθρακωμένο, πέραν πάσης δυνατότητας οπτικής αναγνώρισης. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Οι αρχές θα πιστοποιήσουν και τυπικά την ταυτότητα, κατόπιν εξέτασης DNA της σορού. Στο σημείο ενημερώθηκε και μετέβη το εγκληματολογικό της Αστυνομίας, ωστόσο αποκλείστηκε αυτό το ενδεχόμενο από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: corfutvnews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου