ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πλήθος συγκεντρωμένο έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

πάτρα-πλήθος-συγκεντρωμένο-έξω-από-το-67012

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αφού το απόγευμα της Τετάρτης, η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου προσήχθη από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ.

Στο άκουσμα της είδησης αρκετός κόσμος μαζεύτηκε έξω στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, αναμεσά τους δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες.

Σύμφωνα με Flamis.gr, αυτόπτης μάρτυρας είδε την Ρούλα Πισπιρίγκου να φεύγει στις 17:15 συνοδεία κάποιων ατόμων από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σίγουρο πάντως ότι μέσα στο σπίτι βρίσκεται ο θείος της, η μητέρα της και η αδελφή της.

Νωρίτερα, νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, ενός από τα τρία κορίτσια της οικογένειας από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους αιφνιδιαστικά. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στο αίμα της 9χρονης εντοπίστηκε κεταμίνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega, στο αίμα της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε κεταμίνη, μια φαρμακευτική ουσία που δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Μιλώντας στο Mega, ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης δήλωσε ότι «μια μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά».

Στα εργαστήρια του ΑΠΘ συνεχίζονται οι αναλύσεις προκειμένου να διευκρινιστεί εάν η ποσότητα κεταμίνης που εντοπίστηκε στο αίμα της 9χρονης ήταν τοξική για την μικρή.

Πηγή: cnn.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου