ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητείται γυναίκα που χτύπησε επίτηδες τον σύζυγό της με το αυτοκίνητο…3 φορές

αναζητείται-γυναίκα-που-χτύπησε-επίτ-668843

Αδιανόητη τροπή παίρνει ένα περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με γυναίκα που παρέσυρε πεζό άνδρα στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου.

Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι αυτοκίνητο χτύπησε έναν άνδρα και εξαφανίστηκε, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται ότι έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Flashnews.gr και περιέγραψε τι είδε, ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν περίπου στα φανάρια του κόμβου των Μουρνιών προς την έξοδο για εθνική με κατεύθυνση την Κίσσαμο, σταμάτησε και από μέσα κατέβηκε ένας άνδρας. Τότε η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου έβαλε όπισθεν και τον χτύπησε. Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια έβαλε μπροστά και πέρασε ξανά από πάνω του χτυπώντας τον στα πόδια και πάλι όπισθεν παρασέρνοντάς τον, ενώ ο ίδιος φώναζε «βοήθεια». Στη συνέχεια η οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε!

Να σημειωθεί ότι παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τη γυναίκα οδηγό, η οποία σύμφωνα με το cretalive, είναι η σύζυγος του θύματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου