ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας μαθητή που έσπασε το πόδι του στο σχολείο: «Θα κινηθώ νομικά, υπάρχουν ευθύνες»

πατέρας-μαθητή-που-έσπασε-το-πόδι-του-σ-664414

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του μαθητή που γλίστρησε κι έσπασε το πόδι του στο διάλειμμα του σχολείου, αναφέροντας πως θα κινηθεί νομικά γι΄αυτό που έπαθε ο γιος του.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα, ο πατέρας του μαθητή που έσπασε το πόδι του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ανέφερε πως ο γιος του είναι σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, με αποκόλληση γονάτου και υποβλήθηκε σε λεπτό χειρουργείο.

«Επανέφεραν με τεχνητά μέσα και εξαρτήματα το γόνατο στη θέση του», εξήγησε ο πατέρας του.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι παρά τις καιρικές συνθήκες και τον πάγο, το σχολείο του γιου του άνοιξε, ο πατέρας είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πως «το σχολείο λειτούργησε με εντολή αόρατης κακής δύναμης και πως ήταν δεδομένο ότι υπήρχε πρόβλημα στο σχολείο».

«Έπρεπε να είχαν μεριμνήσει από πλευράς δήμου και σχολείου να υπάρχει αλάτι ή τουλάχιστον να κρατήσουν τα παιδιά μέσα στα διαλείμματα», εκτίμησε ο ίδιος.

Τέλος, ο πατέρας δήλωσε ότι θα «οπωσδήποτε θα κινηθώ νομικά». «Αισθάνομαι ότι υπάρχουν ευθύνες τρίτων», είπε προσθέτοντας πως «δε θέλω να υπάρξουν άλλοι γονείς σαν κι εμένα κι άλλα παιδιά σαν τον Ζαχαρία».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου