ΕΛΛΑΔΑ

Αναστασία Ζαννή: Η Ελληνίδα σοπράνο που θα ερμηνεύσει τον Εθνικό Υμνο από την Ακρόπολη

αναστασία-ζαννή-η-ελληνίδα-σοπράνο-πο-659868

Η ελληνίδα σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα είναι αυτή που θα ερμηνεύσει τον Εθνικό Υμνο στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ανήμερα της επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης αναλαμβάνει το ΓΕΕΘΑ, το οποίο και προσκάλεσε την Ελληνίδα σοπράνο προκειμένου να ερμηνεύσει τον Ύμνο εις την Ελευθερία, συνοδευόμενη από τη στρατιωτική μπάντα, με κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού, παρουσία της προεδρικής φρουράς.

Η εκδήλωση αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ στις 8.00 το πρωί, την 25η Μαρτίου.

Ποια είναι η σοπράνο Αναστασία Ζαννή

Μετά από 7 χρόνια διαμονής στη Νέα Υόρκη, η Αναστασία Ζαννή, με τη χαρακτηριστική γεμάτη αίσθημα φωνή της, ενώνει μουσικούς κόσμους, γεφυρώνει έρωτες, εκφράζει πάθη και αγωνίες και αφηγείται μία συναρπαστική και απόλυτα αληθινή ιστορία.

Η Ελληνίδα σοπράνο πέρασε πριν από 17 χρόνια από το ριάλιτι μουσικής του ANT1, Fame Story, ως συμμαθήτρια του Γιώργου Λιανού και των λοιπών συμμετεχόντων στην εκπομπή. Στη συνέχεια η σοπράνο Αναστασία Ζαννή εκπροσώπησε με το τραγούδι της την Ελλάδα σε μεγάλα θεσμικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα, ενώ χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μουσική της χώρας μας.

Στο ενεργητικό της έχει μια sold out συναυλία στο ιστορικό Carnegie Hall στο Μανχάταν, αλλά και στο Keyaki Hall στο Τόκιο, ενώ βρέθηκε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά και το Φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Λος Άντζελες, με σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου