ΕΛΛΑΔΑ

Τι είπε στην απολογία του ο επιχειρηματίας Αγγλούπας

τι-είπε-στην-απολογία-του-ο-επιχειρημα-659543

Στις φυλακές Χίου οδηγείται ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως που τον έκριναν προφυλακιστέο για την υπόθεση της συμμορίας των Ρομά.

Στην απολογία του, ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση και πως το κοινωνικό του status δεν θα τού επέτρεπε ποτέ να έχει πάρε δώσε με ανθρώπους της παρανομίας. «Προέρχομαι από μία πολύ σοβαρή οικογένεια, μεγαλωμένος με αρχές, με αυστηρότητα και πολύ αγάπη» είπε στην ανακρίτρια, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη προφυλάκιση του θα σηματοδοτούσε την αρχή για τον εκβιασμό του από κρατουμένους των φυλακών. Για αυτό το λόγο ζήτησε ακόμη και να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, “πρόταση” όμως που δεν έγινε δεκτή από ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Για αυτά που κατασχέθηκαν μέσα στο σπίτι του αναφέρει τα εξής: «Σε ό,τι αφορά στα κατασχεθέντα αφορούν στην πλειονότητα τους κοσμήματα όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που ανήκουν στη μνηστή μου και σύνοικο μου και τρία ρολόγια τα οποία τα δύο ήταν αγορασμένα με τα σχετικά πιστοποιητικά τους και το τρίτο ήταν μια απλή απομίμηση Rolex. Το δε ποσό των 80.300 ευρώ που κατασχέθηκε είναι μέρος των χρημάτων που έλαβα σε μετρητά από πώληση διαμερισμάτων το οποίο και φύλαγα στο σπίτι μου λόγω της τραπεζικής ανασφάλειας που πλήττει τη χώρα μας από τις αρχές του 2011».

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου