ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένος στην Εντατική ο Θάνος Πλεύρης. Τι λένε οι γιατροί

διασωληνωμένος-στην-εντατική-ο-θάνος-655887
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιατρικό.

Ο κ. Πλεύρης βρίσκεται στην εντατική μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού ως απόρροια μόλυνσης από παρακέντηση στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πλεύρης βρισκόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μετά τις επιπλοκές μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και από εκεί στο Ιατρικό, προκειμένου οι γιατροί εκεί να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η χειρουργική επέμβαση στον Θάνο Πλεύρη ολοκληρώθηκε από τους γιατρούς του Ιατρικού, οι οποίοι δηλώνουν συγκρατημένοι αισιόδοξοι.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του κ. Πλεύρη παραμένει σοβαρή και οι γιατροί με την επέμβαση αυτή κατάφεραν να καθαρίσουν το σημείο που είχε μολυνθεί.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας του Θανάση Πλεύρη το ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής.

Όπως τονίζεται, ο κ. Πλεύρης εισήχθη την Κυριακή στο Ιατρικό Κέντρο με εικόνα σήψης.

Ολόκληρο το ανακοινωθέν:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης.

Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.

Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

(newsit.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου