ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει η 33χρονη

απαγωγή-μαρκέλλας-αίτηση-αποφυλάκισ-651715

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει σύμφωνα με τον συνήγορό της, η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή και κακοποίηση της μικρής Μαρκέλας στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη που κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, μέσω του συνηγόρου της κ. Βασίλη Νουλέζα ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση για την άρση της προσωρινής της κράτησης και να αποφυλακιστεί με όρους.

Όπως αναφέρει ο κ. Νουλέζας στο protothema.gr η εντολέας του, δεν βρίσκεται πλέον σε απομόνωση αλλά προαυλίζεται καθημερινά και εργάζεται μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Θήβας. «Η εντολέας μου Ε.Μ που κρατείται στις γυναικείες φυλακές Θηβών με έχει εξουσιοδοτήσει εφόσον δεν περατώσει την κυρία ανάκριση η κυρία 1η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για τις κατηγορούμενες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα που της αποδίδονται, να υποβάλλω αίτηση αποφυλάκισης, δηλαδή αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με άλλους περιοριστικούς όρους ενόψει ότι θα έχει γνωστή και μόνιμη διεύθυνση διαμονής της στην Αθήνα σε οικείο συγγενικό πρόσωπο της», αναφέρει ο συνήγορος της γυναίκας.

«Πέραν αυτού, εκφράζει δια μέσω εμού την έντονη δυσαρέσκεια της για την εν γένει ποινική μεταχείριση της, την αυστηρή απόφαση της κυρίας Ανακρίτριας να την προφυλακίσει ενώ δεν ήταν ύποπτη φυγής και με βάση το ανύπαρκτο ποινικό παρελθόν της ύποπτη να διαπράξει νέα αδικήματα. Ετοιμάζει τη νομική αντεπίθεση της και επίσης σας γνωστοποιώ ότι κατόπιν επίπονης προσπάθειας της έγινε δεκτή στο 1ο έτος του τμήματος Βιοιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τετραετούς φοιτήσεως και ήδη θα αρχίσει να παρακολουθεί εφόσον έχει και την ανάλογη υλικοτεχνική υποδομή από το κατάστημα κράτησης Θηβών να ξεκινήσει τη φοίτηση», επισημαίνει.

«Επίσης κάνει τεράστια προσπάθεια επαναπροσέγγισης και τακτικότερης επικοινωνίας με το ανήλικο τέκνο της που ήταν ο κύριος ψυχικός λόγος προσέγγισης της 10χρονης μαθήτριας για την οποία η πράξη της κατηγορήθηκε και βρέθηκε στη φυλακή ενώ είμαι σε θέση να σας πω ότι εργάζεται και προαυλίζεται με άλλες συγκρατούμενες της» αναφέρει στο protothema.gr o κ. Νουλέζας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου