ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Βουτιά θανάτου για μάνα και γιο [εικόνες]

χαλκίδα-βουτιά-θανάτου-για-μάνα-και-γι-650048

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Χαλκίδας από τη βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο μητέρας και γιου, σήμερα το πρωί.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας περίοικος τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να δηλώσει ότι στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην οδό Σαμαρτζή 29, στο κέντρο της Χαλκίδας, πήδηξαν μάνα και γιος από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου.

Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η 63χρονη μητέρα σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ ο 27χρονος γιος της άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σοκαριστική είναι η μαρτυρία μιας γειτόνισσας, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom.gr: «Εσκυψα κάτω από την πολυκατοικία και είδα το παλικαράκι με τα γυαλιά πεσμένο ανάσκελα και δίπλα τη μητέρα του, η οποία ήταν νεκρή».

Τα αίτια της πράξης τους προς το παρόν παραμένουν άγνωστα, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν πήδηξαν ταυτόχρονα ή αν πήγε να πηδήξει πρώτα ο ένας από τους δύο και ο άλλος προσπάθησε να τον σταματήσει.

Πάντως, ορισμένοι στη Χαλκίδα κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μιας και από το 2011 της είχε κοπεί η αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, με αποτέλεσμα τα τελευταία 4 χρόνια να αδυνατεί να πληρώσει ακόμη και το ενοίκιο.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου