ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με πυροβολισμούς κατά της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα

θρίλερ-με-πυροβολισμούς-κατά-της-δημο-647707

Νέο θρίλερ με τη δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα, η οποία έναν χρόνο -περίπου- αφότου έπεσε θύμα απαγωγής, καταγγέλλει ότι χθες άγνωστος προσπάθησε να τη δολοφονήσει.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η Θάλεια Χούντα, σύμφωνα με το protothema.gr, χθες το απόγευμα, όταν κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στο Κολωνάκι, αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει. Οπως ισχυρίζεται η δημοσιογράφος, όταν γύρισε να δει ποιος είναι, αντίκρισε έναν άντρα και πιο πίσω και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με την περιγραφή της κυρίας Χούντα, ο μυστηριώδης άντρας, τότε, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της. Η δημοσιογράφος, όπως η ίδια λέει, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού. Οι σφαίρες βρήκαν την πόρτα, τον μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου και έσπασαν το παρμπρίζ, ενώ ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή όταν η Θάλεια Χούντα έβαλε τις φωνές.

O δικηγόρος σύζυγος της κυρίας Χούντα, Νίκος Μπούρας, μιλώντας στο Protothema.gr ανέφερε ότι η σύζυγός του στο πρόσωπο του άνδρα που την πυροβόλησε, αναγνώρισε χαρακτηριστικά ενός από τους άνδρες που την είχαν απαγάγει πριν από ένα χρόνο, κατά τις καταγγελίες της από το σπίτι της στο Κολωνάκι και την άφησαν ελεύθερη μετά από 10 ημέρες στην Πανόρμου.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου