ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο στο δικαστήριο μεταξύ συγγενών για υπόθεση βιασμού

ξύλο-στο-δικαστήριο-μεταξύ-συγγενών-γ-647512

Σε… ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα το Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση του βιασμού μιας 28χρονης -σήμερα- κοπέλας με κατηγορούμενους δυο νεαρούς άνδρες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2013 όταν η 25χρονη τότε κοπέλα είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού των δυο νεαρών ανδρών κοντά σε στάση λεωφορείου σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, και ενώ περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ένταση πυροδοτήθηκε με το ξεκίνημα της διαδικασίας καθώς ζητήθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης αναβολή για λόγους ασθενείας του ενός εκ των συνηγόρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το δικαστήριο διέκοψε για μια ώρα προκειμένου να προσκομιστεί το απαραίτητο έγγραφο.

Το κλίμα ωστόσο στην αίθουσα ήταν πολεμικό και στο άκουσμα της διακοπής οι συγγενείς των δυο πλευρών πιάστηκαν στα χέρια! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη δικαστική αίθουσα έπεσε … άγριο ξύλο ενώ χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας η σύρραξη σταμάτησε με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων από την πλευρά των κατηγορουμένων ο ένας εκ των οποίων ήταν παρών ενώ ο άλλος απουσίαζε και εκπροσωπούνταν από το δικηγόρο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τέσσερις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια καθώς επιτέθηκαν στην παθούσα ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υποβληθεί μήνυση από την πλευρά της.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 29 Νοεμβρίου.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου