ΕΛΛΑΔΑ

Αγριο επεισόδιο με σπρωξιές μεταξύ Ψαριανού και Θεοδωράκη: «Ντροπή σου»

αγριο-επεισόδιο-με-σπρωξιές-μεταξύ-ψα-645914

Εντονο λεκτικό επεισόδιο που εξελίχθηκε και σε σωματική επαφή, είχαν σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Το επεισόδιο συνέβη αμέσως μετά την αποχώρηση του κ. Θεοδωράκη από το βήμα, όπου είχε προειδοποιήσει ότι θα αποκαλύψει με στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα «ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού».

Ο κ. Θεοδωράκης κατευθύνθηκε στο περιστύλιο όπου συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Ψαριανό. Εκεί υπήρξε έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσά τους.

«Ντροπή σου, ντροπή σου» φώναζε ο Γρ. Ψαριανός. «Τον δρόμο μου και τον δρόμο σου» του απάντησε ο Στ. Θεοδωράκης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Ψαριανός έσπρωξε τον Στ. Θεοδωράκη.

Αγνωστο είναι τι πυροδότησε το επεισόδιο, ωστόσο οι συνειρμοί οδηγούν στα όσα είπε ξεκινώντας λίγο νωρίτερα την ομιλία του ως ανεξάρτητος βουλευτής (για πρώτη φορά) ο κ. Θεοδωράκης.

«Θα ξεκινήσω με ένα ερώτημα: Ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού» είπε και πρόσθεσε: «Στις κοινοβουλευτικές συνθήκες που ζούμε θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω σήμερα. Θα απαντήσω όμως την επόμενη εβδομάδα με στοιχεία. Γιατί οι 222 χιλιάδες ψηφοφόροι του Ποταμιού απαιτούν να μάθουν ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Θεοδωράκης.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου