ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 20χρονου στην Πεντέλη: Προσωπικές διαφορές βλέπουν οι αρχές. Προσήγαγαν 22χρονο

δολοφονία-20χρονου-στην-πεντέλη-προσωπ-645913

Ο 20χρονος Θεόδωρος Γαλαζούλας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8 Μαΐου 2016 και είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου

Ενας 22χρονος, ο οποίος θεωρείται πλέον ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θεόδωρου Γαλαζούλα, στην Πεντέλη, τον περασμένο Μάιο, έχει προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον φοιτητή.

Ο 20χρονος Θοδωρής, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8 Μαΐου 2016 και είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου, στη δασική έκταση της Πεντέλης.

Το θύμα είχε δεχθεί σφαίρες και πιθανότατα είχε μεταφερθεί στο σημείο που εντοπίστηκε από μακρινή απόσταση.

Η αστυνομία είχε σχηματίσει έναν κύκλο τεσσάρων υπόπτων μέσα από την ανάλυση των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων του θύματος.

Ο άτυχος 20χρονος Θοδωρής

Ο Θοδωρής ήταν ένας εικοσάχρονος με όνειρα, φιλοδοξίες και δίψα για τη ζωή, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στις παρέες του.

Μεγαλωμένος σε μία αξιοπρεπέστατη οικογένεια, που φρόντισε να μη λείπει ποτέ και τίποτα από τα δυο τους παιδιά, στα οποία είχαν δώσει τα πάντα και κυρίως τις δυνατότητες και ευκαιρίες να πάρουν όλα τα απαραίτητα εκείνα εφόδια, για να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι ζωής.

Το νήμα της ζωής όμως για το νεαρό φοιτητή σταμάτησε στην Πεντέλη όπου και βρέθηκε νεκρός.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου