ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχίλα από τις καταθέσεις για τον βιασμό της 19χρονης. Κοινά στοιχεία με την Τοπαλούδη

ανατριχίλα-από-τις-καταθέσεις-για-τον-642445

Δεν σταματούν να σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα της Ρόδου που σόκαρε και σοκάρει ακόμη το πανελλήνιο.

Η δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έφερε στο φως μια σειρά βιασμών που έχουν γίνει στο Νησί των Ιπποτών αλλά και σοκαριστικά στοιχεία για τη δράση των δύο δολοφόνων της φοιτήτριας, του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει τη συνάντησή του με τον 19χρονο Αλβανό, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε. «Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον Αλβανό φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου.

Όπως είπε, το βράδυ εκείνο η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος «τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας». Λίγη ώρα αργότερα, ο φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να παρέσυρε μαζί με έναν 23χρονο, την 19χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση, την οποία και κατηγορούνται ότι βίασαν.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο 19χρονος Αλβανός, λίγες ημέρες αφότου βίασε και δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη, βίασε μια 19χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση.

Το Star, παρουσιάζει αποκλειστικά, τι ισχυρίστηκε ο τσιγγάνος, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς: «Ο … κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η … έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να….

Μετά ο … ξάπλωσε την … μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της» περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε: «Η … έλεγε αφήστε με να φύγω και ο … της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά. Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο … και τελικά το κατέβασα».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου