ΕΛΛΑΔΑ

Γαύδος: Συγκλονίζει ο φίλος της άτυχης Κορίνας – «Μπορούσε να σωθεί, ήταν ζωντανή»

γαύδος-συγκλονίζει-ο-φίλος-της-άτυχης-634989

Ραγίζει καρδιές ο φίλος της όμορφης Κορίνας που έχασε τη ζωή της στη Γαύδο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό 70 – 80 μέτρων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (11.04.2021). Ο φίλος της και οδηγός του μοιραίου ΙΧ μιλάει στον Alpha και την εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου για τις στιγμές αγωνίας μετά από το τροχαίο.

Ο 40χρονος δηλώνει υπεύθυνος για το τροχαίο στη Γαύδο το οποίο κόστισε τη ζωή της 28χρονης Κορίνας, ενώ κι ο ίδιος νοσηλεύεται τραυματισμένος. «Εγώ και μόνο εγώ φταίω», λέει στο TLive και στην Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς θυμάται το αυτοκίνητο να κατρακυλά με τους δύο τους μέσα στο γκρεμό βάθους 70 – 80 μέτρων.

Συνεχίζοντας ο 40χρονος μιλάει για την αδικοχαμένη φίλη του, λέγοντας πώς «ήταν ένας άγγελος» και πως ο ίδιος τη λάτρευε αληθινά: «Γνωριζόμασταν από το 2017, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά».

Θυμάται ότι η Κορίνα ήταν ζωντανή και μιλούσανε μέσα στα συντρίμμια του παραμορφωμένου αυτοκινήτου: «Μου έλεγε ότι πονάει πολύ το πόδι της» κι εγώ προσπαθούσα να την ανακουφίσω με κάποια κουβερτούλα.

Επειδή το κινητό δεν είχε σήμα κάτω στο γκρεμό, ο 40χρονος είπε στην Κορίνα πως θα ανέβει στο δρόμο για να τηλεφωνήσει για βοήθεια. Όντως, πήρε το 166 και σε 10′ λεπτά έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό και ένας πυροσβέστης.

«Όλα αυτά στις 6 το πρωί, όμως, το ελικόπτερο έφτασε 11:00 με 12:00, αλλά η Κορίνα είχε πεθάνει από τις 10:00 το πρωί», λέει ο 40χρονος.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική περιγραφή στο TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου:

Γαύδος – Ιατροδικαστής: «Αποκλείεται η κοπέλα να έζησε πάνω από 2 ώρες μετά το συμβάν»

Τη δική του επιστημονική θέση καταθέτει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης που πραγματοποίησε χθες (12.04.2021) την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης Κορίνας.

Μιλώντας στο flashnews ο ιατροδικαστής είναι κατηγορηματικός, ότι ένας άνθρωπος με τέτοιες κακώσεις όπως της 28χρονης, δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερες από 2 έως 2,5 ώρες από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα».

«Εκτός από ακατάσχετη αιμορραγία, η κοπέλα είχε υποστεί τρομερή ρήξη στον έναν της πνεύμονα, που σημαίνει ότι είχε έντονο αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο πλέον προσπαθούσε να καλύψει ο άλλος, υγιής πνεύμονάς της», σημειώνει ο κ. Μπελιβάνης και καταλήγει:

«Η επιβίωση, ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες και τα τρομακτικά τραύματα του ανθρώπου είναι πολύ συγκεκριμένη. Δεν μπορεί να είναι 6 και 7 ώρες».

Υπενθυμίζεται ότι για την ανάσυρση της σορού της 28χρονης χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό και πυροσβέστες.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια του τροχαίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Αύριο το τελευταίο αντίο στην Κορίνα

Η Κέρκυρα, το νησί καταγωγής της Κορίνας, έχει βυθιστεί στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό της 28χρονης φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τραγικές φιγούρες, φυσικά, οι γονείς, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο, Τετάρτη (14.04.2021) στην Κέρκυρα στον Ιερό Ναό Καναλίων στις 5 το απόγευμα.

Η αδικοχαμένη Κορίνα φοιτούσε στο τελευταίο έτος στην Αρχιτεκτονική όπου δυστυχώς δεν πρόλαβε να πάρει το πτυχίο της.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου