ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το βίντεο με τον Μπαλτάκο ο προφυλακισμένος Κασιδιάρης

ελεύθερος-με-περιοριστικούς-όρους-γι-634338

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τις κατηγορίες, που αντιμετωπίζει σχετικά με το βίντεο Μπαλτάκου.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι ο βουλευτής θα επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, επειδή είναι προφυλακισμένος για διακεκριμένη οπλοκατοχή στα πλαίσια της μεγάλης δικογραφίας για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε πως έκανε την επίμαχη καταγραφή και υποστήριξε πως δεν γνώριζε ποιος βιντεοσκόπησε την συνομιλία του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για παραβίαση απορρήτου συνομιλίας, η οποία αφορούσε τη Χρυσή Αύγη και την έρευνα που είχε ανοίξει η Δικαιοσύνη.

Στο πλευρό του Χρυσαυγίτη βουλευτή βρέθηκαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για μια ακόμη φορά λίγοι υποστηρικτές που φώναζαν το γνωστό σύνθημα «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «γεια σου, Λιάκο». Πριν από λίγες εβδομάδες είχε καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση και ο Τάκης Μπαλτάκος.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου