ΕΛΛΑΔΑ

Κανέλλη: Είδα τον ουρανό με τ’ άστρα, έφαγα τέσσερις μπουνιές, ήμουν καταμέλανη

κανέλλη-είδα-τον-ουρανό-με-τ-άστρα-έφ-632216

Με την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη η οποία δήλωσε και παράσταση πολιτικής αγωγής άρχισε η δίκη στο Μονομελές πλημμελειοδικείο του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρους της βουλευτού του ΚΚΕ σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ηταν σε κατάσταση αλλόφρονα», είπε η Λιάνα Κανέλλη. «Φώναζε, άρχιζε να βρίζει την Δούρου. ’’Δεν μιλάω με φασισταριά’’, του είπα. Αρχισε να τρέμει, αρπάζει ένα ποτήρι νερό και το πετάει στην Δούρου. Θαρρώ ότι το ποτήρι ράγισε. Είναι δίπλα μου. ’’Τι κάνεις εκεί μωρέ’’, του λέω και μετά είδα τον ουρανό με τ’ άστρα. Τρώω τέσσερις μπουνιές. Μια, δύο, τρεις, τέσσερις. Με χτύπησε με όλη του τη δύναμη. Ημουν καταμέλανη. Μετά άρχισα να φωνάζω. Εκείνος έφυγε αμέσως. Εζησα ενάμιση μήνα κάνοντας ενέσεις. Δεν μπορούσα να σταθώ. Δεν σκόπευα να κάνω μήνυση. Από μόνη της η πράξη ήταν εξευτελιστική. Μετά ήρθε το Πέραμα, ο φόνος του Φύσσα και αποφάσισα να κάνω μήνυση» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της κυρίας Κανέλλη δεν ήταν λίγοι οι υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη που την ειρωνεύονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα, ενώ όταν αναφέρθηκε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στο Πέραμα, την γιούχαραν.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου