ΕΛΛΑΔΑ

Διαβεβαιώσεις Λαφαζάνη προς τους δασεργάτες των Σκουριών

διαβεβαιώσεις-λαφαζάνη-προς-τους-δασ-631737

Διαβεβαιώσεις ότι υπάρξει άμεση επίλυση του θέματος των υλοτομικών εργασιών στις Σκουριές έδωσε την Παρασκευή ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των Δασεργατών Σκουριών και εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, και κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση του θέματος των υλοτομικών εργασιών στις Σκουριές και επιστροφή των 40 δασεργατών στην δουλειά τους.

Όπως ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Σωματείου Δασεργατών στις Σκουριές κ. Γιώργος Κούνδουρος, «ο ίδιος ο Υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, δήλωσε ενώπιόν μας πριν από λίγο ότι θα ασχοληθεί σήμερα με το θέμα μας. Όταν τον ρώτησα αν θα επιστρέψουμε στην δουλειά την Δευτέρα, μας απάντησε οτι δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας και ότι το αργότερο την Τρίτη θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας».

Σημειώνεται ότι από νωρίς την Παρασκευή αντιπροσωπεία των δασεργατών στις Σκουριές είχε συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο, προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους στις πρόσφατες εξελίξεις και για να συναντηθούν με τον κ. Λαφαζάνη.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου