ΕΛΛΑΔΑ

Μπλοκάρουν τη «10η Εντολή» συγγενείς θύματος

μπλοκάρουν-τη-10η-εντολή-συγγενείς-θύ-628422

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου κατέθεσε η οικογένεια της δασκάλας που είχε αποκεφαλιστεί από τον σύζυγό της στη Σαντορίνη το καλοκαίρι του 2008, για την προγραμματισμένη προβολή της συγκεκριμενής ιστορίας στην τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή».

Ο 31χρονος δράστης σκότωσε με μαχαίρι την 25χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια την αποκεφάλισε, ενώ περιφερόταν στο χωριό με το κεφάλι και το μαχαίρι στα χέρια.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά ο δράστης εκτός ελέγχου τραυμάτισε τρία άτομα προτού συλληφθεί και ο ίδιος τραυματισμένος.

Ο 31χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια από το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου, για την ανθρωποκτονία και σε 25 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς κατά την καταδίωξή του από αστυνομικούς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με το αυτοκίνητο του, και τραυμάτισε δύο γιατρούς που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες.

Οι γονείς, ο αδελφός και η θεία του θύματος, πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται να προβληθεί η συγκεκριμένη ιστορία και υπέβαλαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας το κατέβασμα της ιστοσελίδας και την απαγόρευση της προβολής.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου