ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την 56χρονη αδελφή του Δημάρχου Καλαβρύτων

τραγικό-παιχνίδι-της-μοίρας-για-την-56χρ-627499

Μια κακή στιγμή ήταν η αφορμή να βρει χθες τραγικό θάνατο η 56χρονη Αρχοντούλα Λαζουρά – Γουρζελά, αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων.

Η 56χρονη εργαζόταν στο κυλικείο του σχολείου Καλαβρύτων, στο οποίο εργάζεται και ο σύζυγός της ως επιστάτης. Ο άνδρας είχε φύγει νωρίτερα από το σπίτι, για να ανοίξει το εκπαιδευτικό συγκρότημα.

Η άτυχη 56χρονη βγήκε από το σπίτι, μπήκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο, το έβαλε μπροστά μέσα στον χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται ως γκαράζ, και σταμάτησε στην πόρτα του γκαράζ για να την ανοίξει. Βγαίνοντας όμως από το όχημα δεν «έδεσε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει, καθώς το υπόγειο έχει κατηφορική κλίση, και να την παρασύρει στην πόρτα του γκαράζ, τραυματίζοντάς της σοβαρά στο δεξί πόδι.

Λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι ο σύζυγός της, καθώς ανησύχησε. Όταν μπήκε στον χώρο του γκαράζ, βρήκε την άτυχη 56χρονη πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η 56χρονη Αρχοντούλα είχε χάσει πολύ αίμα από το τραύμα, καθώς έμεινε στο σημείο, χτυπημένη και αβοήθητη, περίπου δυόμισι ώρες.

Συντετριμμένος είναι ο δήμαρχος Καλαβρύτων, καθώς έχασε τη μοναδική του αδελφή.

Η Αρχοντούλα Λαζουρά – Γουρζελά ήταν μητέρα δύο παιδιών, 30 και 35 ετών.

Πηγή: patrastimes.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου