ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Ηθελαν νεκρούς οι ένοπλοι που εισέβαλαν στον ΥΦΑΝΤΗ

κούγιας-ηθελαν-νεκρούς-οι-ένοπλοι-που-625893

Μάχη έγινε στα γραφεία της εταιρίας ΥΦΑΝΤΗΣ όπου εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους ιδιοκτήτες και εξαφανίστηκαν με 50.000 ευρώ λεία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων οι ιδιοκτήτες μπήκαν μπροστά και δέχθηκαν τις σφαίρες των ενόπλων ενώ ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας Αλέξης Κούγιας λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ήθελαν νεκρούς.

Πυροβόλησαν με σκοπό την διάπραξη ανθρωποκτονίας

Σύμφωνα με δήλωση στα ΜΜΕ κατά τη διάπραξη της ένοπλης ληστείας οι δράστες πυροβόλησαν με σκοπό τη διάπραξη ανθρωποκτονίας εις βάρος του ιδρυτού και Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αλεξίου Υφαντή, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, κατά του Αντιπροέδρου της εταιρείας και αδελφού του ιδρυτού, Χαράλαμπου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε δύο σφαίρες στα πόδια, και κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας και υιού του ιδρυτού, Κωνσταντίνου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε μια σφαίρα στο αριστερό πόδι. Μάλιστα κ. Κούγιας έκανε γνωστό πως η λεία των ληστών ήταν 50.000€.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη δήλωση του:
«Υπό την ιδιότητα του νομικού συμβούλου της εταιρείας επεξεργασίας αλλαντικών και κρέατος «Α & Χ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΕΒΕ» επιθυμώ να κάνω την εξής δήλωση:

Σήμερα, περί ώρα 15.00, τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ στην Κηφισιά και, αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, διέπραξαν το αδίκημα της ένοπλης ληστείας.

Κατά τη διάπραξη της ένοπλης ληστείας πυροβόλησαν με σκοπό τη διάπραξη ανθρωποκτονίας εις βάρος του ιδρυτού και Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αλεξίου Υφαντή, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, κατά του Αντιπροέδρου της εταιρείας και αδελφού του ιδρυτού, Χαράλαμπου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε δύο σφαίρες στα πόδια, και κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας και υιού του ιδρυτού, Κωνσταντίνου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε μια σφαίρα στο αριστερό πόδι. Οι τραυματίες ευρίσκονται εκτός κινδύνου. Η λεία των ληστών ήταν 50.000€.

Η διάπραξη των εγκλημάτων βιντεοσκοπήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας και όλο το υλικό της βιντεοσκοπήσεως έχει παραδοθεί στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί και την αστυνομική προανάκριση.Οι δράστες καταζητούνται.

Αθήνα, 14/12/2016
Με εκτίμηση
ΑΛΕΞΙΟΣ Χ. ΚΟΥΓΙΑΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου