ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες με… γούστο: Έκλεψαν προϊόντα -φίρμες από 19 μαγαζιά ρούχων και οπτικών

διαρρήκτες-με-γούστο-έκλεψαν-προϊόν-622447

Επώνυμα ρούχα, γυαλιά ηλίου και οράσεως συνολικής αξίας 894.305 ευρώ σήκωσαν μεταξύ άλλων δύο Σέρβοι από εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις αρχές οι δύο δράστες ηλικίας ηλικίας 51 και 58 ετών άνοιξαν 19 μαγαζιά στο κέντρο κυρίως της πόλης από το διάστημα Νοεμβρίου 2017 – αρχές Ιανουαρίου 2019. Η χρηματική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 894.305 ευρώ σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Χθες το μεσημέρι αστυνομικοί συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης τους δύο αλλοδαπούς, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή του πρώτου ένα τσεκούρι το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ ο δεύτερος υπέδειξε πλαστά έγγραφα.

Σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σε έρευνα που έγινε σε χώρο διαμονής τους, παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής, βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, τα οποία θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σημειώνεται ότι, ο 58χρονος τυγχάνει δραπέτης φυλακών από τον Απρίλιο του 2014. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου