ΕΛΛΑΔΑ

Πιτσιρίκια πήγαν για κλοπή και έκαναν ληστεία

πιτσιρίκια-πήγαν-για-κλοπή-και-έκαναν-621212

Πήγαν να κλέψουν την ηλικιωμένη πεθερά, αλλά στο δρόμο τους βρέθηκε η… νύφη της την οποία χτύπησαν για να διαφύγουν πέντε νεαρά παιδιά τρία από τα οποία είναι ανήλικα! Η «άγουρη» συμμορία έπεσε στα χέρια των αρχών, πλην ενός που αναζητείται.

Οι δράστες –όλοι Έλληνες ηλικίας 20, 18 , 17, 16 και 15 χρόνων- τρύπωσαν μέρα- μεσημέρι στο σπίτι μιας 91χρονης γυναίκας στο Αγρίνιο και προσπάθησαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα. Όμως, η ηλικιωμένη τους πήρε είδηση και έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να το βάλουν στα πόδια.

Όμως, η 52χρονη νύφη της άκουσε τις εκκλήσεις της και έφτασε τρέχοντας στο σπίτι, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πέντε νεαρούς. Ένας από αυτούς την απώθησε βίαια ρίχνοντάς την στο έδαφος της αυλής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν τέσσερις από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ενώ ο 16χρονος συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και σωματική βλάβη, ενώ οι γονείς των τριών ανήλικων αντιμετωπίζουν δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου