ΕΛΛΑΔΑ

Σκουρλέτης: Απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να εκλεγεί Πρόεδρος

σκουρλέτης-απόπειρα-χρηματισμού-βου-62095

Για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, επικαλούμενος κυριακάτικο δημοσίευμα.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο.

Όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης προκάλεσαν την αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Εδώ υπάρχει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας πριν από τρεις εβδομάδες, εάν αισθάνεται την ανάγκη ο κ. Γιακουμάτος και η κυβέρνηση να το διαψεύσει, ας το κάνει» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης παρενέβη λέγοντας πως ο κοινοβουλευτισμός θέλει στήριξη κι όχι υπονόμευση.

Στο θέμα παρενέβη και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, η οποία σε ανακοίνωσή της σημείωσε: «Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού.

» Οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν. Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο ’κουμπαράς’ του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες ’καταγγελίες’».

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου