ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Η φωνή στα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου»

πάτρα-η-φωνή-στα-ανώνυμα-τηλεφωνήματ-6193

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας φέρνει στη δημοσιότητα ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Λαμπρόπουλος στο MEGA, σύμφωνα με την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η φωνή πίσω από τα δυο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο που έγιναν στα μέσα και στα τέλη Μαρτίου, είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών» έλεγε χαρακτηριστικά στο τηλεφώνημα στην εν λόγω δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλος, από περεταίρω έρευνα και από πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη διαπιστώνεται ότι με απόλυτη βεβαιότητα η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα του.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά ξεκάθαρα για «δολοφονία» και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή από πλευράς Πισπιρίγκου παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού γίνεται αρκετές ημέρες πριν επέλθει η οριστική ρήξη του ζευγαριού, κάτι που συνέβη μετά τη σύλληψη της 33χρονης.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου