AROUND THE WEB

Ανδρας έκανε τη βόλτα του στην πλατεία της Ξάνθης… ολόγυμνος

ανδρας-έκανε-τη-βόλτα-του-στην-πλατεία-616831

Μάρτυρες σε δύο απρόσμενα γεγονότα έγιναν κάτοικοι της Ξάνθης το περασμένο Σάββατο, όταν ένας άντρας εμφανίστηκε γυμνός στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και ένας άλλος άρχισε να μαστιγώνει με ζώνη πελάτη σε κατάστημα ενδυμάτων.

Στο πρώτο περιστατικό που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ένας μεσήλικας εμφανίστηκε να προχωρά το πρωί έχοντας κατεβάσει το παντελόνι και τα εσώρουχά του. Ο άντρας βρισκόταν κάτω από το ρολόι της πλατείας και κατευθυνόταν από την οδό Μ. Γεωργίου προς την πλατεία. Εκεί βρέθηκε έξω από κεντρικό καφέ της πλατείας όπου έμεινε να κοιτά απλά στο εσωτερικό του χωρίς τελικά να μπει.

Λίγο αργότερα ο άντρας κατευθύνθηκε τρέχοντας προς την οδό Τσαλδάρη, όπου έγινε αντιληπτός από πολύ κόσμο λόγω παζαριού. Η Αστυνομία που είχε ενημερωθεί για το περιστατικό εντόπισε τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε προφανή ψυχολογική σύγχυση.

Λίγη ώρα νωρίτερα όμως, ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας εισήλθε σε κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης και ενώ αρχικά έκανε ότι ψώνιζε, στη συνέχεια πήρε μία ζώνη και άρχισε να χτυπά έναν πελάτη που μόλις είχε βγει από το δοκιμαστήριο. Στη συνέχεια, ο άγνωστος έριξε τα ρούχα που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα στο έδαφος και έφυγε τρέχοντας. Το περιστατικό συνέβη για ανεξήγητο λόγο και ο πελάτης εμφανώς σοκαρισμένος ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες για αυτό.

thrakitoday.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου