ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε στα διόδια να ρωτήσει αν… μπορεί να ταξιδέψει!

πήγε-στα-διόδια-να-ρωτήσει-αν-μπορεί-616257

Οι δικαιολογίες των επίδοξων εκδρομέων για το Πάσχα στα διόδια συνεχίζονται, προκαλώντας το γέλιο σε πολλές περιπτώσεις.

Οι πολίτες που προσδοκούν να περάσουν τα διόδια σκαρφίζονται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για να τους γίνει επιτρεπτή η έξοδος από τον νομό, αν και πολλές φορές δεν έχουν καν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η περίπτωση, όμως, που ακολουθεί διαφέρει.

Η κ. Σοφία μένει στο Θησείο και θέλει να ταξιδέψει αύριο για Πρέβεζα. Επειδή όμως χθες καλούσε διαρκώς στα τηλέφωνα να μάθει αν θα μπορεί να πάει σε άλλο νομό και κανείς δεν της απαντούσε, αποφάσισε να δράσει άμεσα.

Έτσι, πήρε το αυτοκίνητό της και πήγε να ρωτήσει την Αστυνομία στα διόδια Ελευσίνας…

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN, είπε ότι ο άντρας της μένει μόνιμα στην Πρέβεζα και εκείνη στην Αθήνα για να κρατάει τα εγγόνια της. Όμως, ήθελε να τον επισκεφτεί για να περάσουν μαζί το Πάσχα και έτσι οι αποτυχημένες τηλεφωνικές προσπάθειες την οδήγησαν στα διόδια.

«Ήρθα για να… σιγουρευτώ»

«Δεν ήθελα να έρθω και να γυρίσω πίσω και να φάω και γερό πρόστιμο. Ηρθα για να σιγουρευτώ» είπε.

Έτσι, πήγε στον αξιωματικό της Τροχαίας για να μάθει αν θα καταφέρει τελικά να ταξιδέψει αύριο. Τελικά, η κ. Σοφία δεν μπορεί να ταξιδέψει, καθώς μένει μόνιμα στην Αθήνα. «Θα κάνουμε Πάσχα από το τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου