ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

προφυλακιστέος-κρίθηκε-ο-μένιος-φουρ-610247

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του.

Mετά την πολύωρη απολογία ο Μένιος Φουρθιώτης πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Ο παρουσιαστής δεν έπεισε με τις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον του 30ου ανακριτή και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του στο Διόνυσο.

Μαζί με τον τηλεπαρουσιαστή προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν δύο συγκατηγορούμενοί του. Πρόκειται για τον 48χρονο Γ.Σ. και τον 42χρονο Γ.Π, οι οποίοι κατηγορούνται και για τις επιθέσεις στο σπίτι του Μ.Φουρθιώτη όσο και για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Ελεύθερος αφέθηκε ένας άλλος κατηγορούμενος που είχε κατηγορίες για ναρκωτικά. Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ήρθε μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων -μεταξύ των οποίων και του Μένιου Φουρθιώτη- που έδωσαν σήμερα.

Οι απολογίες τους, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 9 και μισή το πρωί ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα και αργότερα ξεκίνησε η διάσκεψη του ανακριτή με τον εισαγγελέα για την υπόθεση -η οποία διήρκεσε τρεις ώρες.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Φουρθιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί ότι ο ίδιος σχεδίασε τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Την ίδια στάση, σύμφωνα με πληροφορίες, κράτησαν και οι δύο άνδρες που φέρονται ως οι δράστες των επιθέσεων στην οικία Φουρθιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη είναι ότι τους είχε προσλάβει ως φύλακες μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

Να σημειωθεί ότι αύριο, εκτός απροόπτου, θα γίνει γνωστό και το σωφρονιστικό ίδρυμα στο οποίο θα μεταφερθεί ο Μένιος Φουρθιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου