ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα λένε “όχι” στο πετρέλαιο

στην-πάτρα-λένε-όχι-στο-πετρέλαιο-607185

Μετά την εξίσωση των φόρων πετρελαίων θέρμανσης – κίνησης σε συνδυασμό με την ανεργία και τους μισθούς που έχουν υποχωρήσει, πολλά νοικοκυριά στην Πάτρα φέρονται να… σνομπάρουν το πετρέλαιο θέρμανσης και να στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, πολλά νοικοκυριά στράφηκαν σε άλλες μορφές θέρμανσης, ήδη από τον προηγούμενο χειμώνα, ενώ οι περισσότερες πολυκατοικίες δεν προμηθεύονταν καθόλου.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα εξακολουθεί και φέτος να ισχύει μία από τα ίδια. Ήδη το θέμα της θέρμανσης, όπως είναι λογικό, έχει αρχίσει να απασχολεί τις γενικές συνελεύσεις ενοίκων και ιδιοκτητών διαμερισμάτων πολυκατοικιών, με πολλούς να λένε και φέτος όχι.

Η τιμή του είναι απαγορευτική και ήδη από τα προηγούμενα δύο χρόνια αρκετοί έχουν βρει εναλλακτικές λύσεις, όπως κλιματισμό, τζάκια, σόμπες, λειτουργία καλοριφέρ με πέλετ, ακόμη και θερμοπομπούς.

Παρά το γεγονός ότι θα δοθεί επίδομα θέρμανσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην πόλη, όπως προκύπτει από τις συνελεύσεις των πολυκατοικιών, επικρατεί διευρυμένη δυσπιστία για το πότε θα καταβληθεί, ενώ προβληματίζουν επίσης η διαδικασία επίδοσής του και η γραφειοκρατία που φαίνεται ότι απαιτείται.

news.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου