ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια

ανάληψη-ευθύνης-για-τον-εμπρησμό-των-γ-601480

H οργάνωση «Μηδενιστική περίπολος / Εμπρηστές της γειτονιάς» ανέλαβε με προκήρυξη την ευθύνη για τον εμπρησμό των τοπικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην οδό Βυζαντίου Στεφάνου στα Πατήσια τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στη προκήρυξη της η οργάνωση σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «είναι ευνόητο ότι καμία κλίκα εξουσιαστών πολιτικάντηδων δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει τις άγριες επιθυμίες μας. Εσείς μιλάτε για αριστερή κυβέρνηση, εμείς θέλουμε την καταστροφή του κράτους. Υπόσχεστε αυξήσεις στους μισθούς, μείωση των φόρων, θέσεις εργασίας, εμείς θέλουμε την κατάργηση του χρήματος, του εμπορεύματος και της εργασίας».

Προσθέτον ακόμη ότι: «Εσείς κάνετε πολιτική, εμείς κάνουμε πόλεμο. Δύσκολα τα πράγματα κύριοι πολιτικάντηδες. Αντιλαμβάνεστε ότι μας χωρίζει μια υπαρξιακή άβυσσος και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια διαλόγου. Έτσι δεν είναι να απορεί κανείς που τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/3, της επίσημης μέρας επιστροφής του “αστυνομικού της γειτονιάς”, επιλέξαμε να προσφέρουμε στις φλόγες της άρνησης τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος στα Πατήσια».

Η εμπρηστική επίθεση, όπως λένε, έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και «απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι όποιες υποχωρήσεις του εχθρού σε τέτοια επιμέρους ζητήματα μπορούν να κατασιγάσουν τον πόθο μας για ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου σας».

Παράλληλα ζητούν «άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, της μητέρας των αδερφών Τσάκαλων και της συντρόφου του Γεράσιμου, κατάργηση των τρομονόμων και του κουκουλονόμου, κατάργηση των φυλακών τύπου Γ, κατάργηση των διατάξεων περί βίαιης λήψης γενετικού υλικού και ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους φυλακισμένους».

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου