ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: «Έκαναν πολλά λάθη, δεν ήταν επαγγελματίες»

γλυκά-νερά-έκαναν-πολλά-λάθη-δεν-ήταν-600385

Με τη χώρα να είναι συγκλονισμένη από τη σοκαριστική δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Η πρωτοφανούς σκαιότητας για τα δεδομένα της χώρας δολοφονία έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων που έδεσαν χειροπόδαρα τον σύζυγό της νεαρής μητέρας πριν της κλείσουν το στόμα και τη μύτη με ένα μαξιλάρι, αφαιρώντας της τόσο βάναυσα τη ζωή δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, για να φτάσει στα ίχνη των δραστών προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ.

«Έκαναν πολλά λάθη – Δεν ήταν επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News για το φρικτό έγκλημα.

Ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό των δραστών καθώς, όπως είπε, «ήξεραν ότι υπάρχει ένα σκυλί, δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους; Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις ένα σκυλί με τα χέρια».

«Πήγαν να κάνουν μια ληστεία και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία. Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Μετατράπηκε σε δολοφονία η ληστεία αλλά άφησαν ζωντανό τον σύζυγο. Άφησαν ένα μάρτυρα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Γιατί δεν προτίμησαν να κάνουν τη ληστεία όταν ο σύζυγος έλειπε; Δεν ήταν επαγγελματίες. Έχουν κάνει πολλά λάθη είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν».

Μπαλάσκας: Αλλοδαποί σεσημασμένοι οι δράστες

Στις κατευθύνσεις που κινείται η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών αναφέρθηκε από την πλευρά του ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ και ενδεχομένως να έχουν κάνει φυλακή για παρόμοιες πράξεις.

«Ξέρουν το διαρρηκτικό αντικείμενο, άρα είναι σίγουρα σεσημασμένοι διαρρήκτες» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, υπογραμμίζοντας ότι έπειτα από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. επιλέχθηκαν οι πιο άξιοι αξιωματικοί για να αναλάβουν την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι ειδικοί βρίσκονται δίπλα στον σύζυγο του θύματος, προκειμένου να θυμηθεί λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό των δραστών.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου