ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Σκίτσο της δράστριας έχει η Αστυνομία -Η μαρτυρία ενός ταξιτζή

επίθεση-με-βιτριόλι-σκίτσο-της-δράστρ-59981

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα στην είσοδο του κτιρίου όπου εργάζεται στην Καλλιθέα φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή “Live News” στο Mega, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα σκίτσο της δράστριας, όπως διαμορφώθηκε από μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί. Ένας οδηγός ταξί φέρεται να περιέγραψε τη γυναίκα που μετέφερε στο σημείο, με τις περιγραφές να δείχνουν ότι πρόκειται για τη γυναίκα που αναζητείται.

Οι Αρχές εντόπισαν τον ταξιτζή από την πινακίδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν προσήλθε ο ίδιος στις Αρχές. Ο ταξιτζής είπε πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον σταμάτησε στο Παγκράτι και του είπε ότι ο προορισμός της ήταν η Θησέως.

Ο οδηγός έδωσε μια περιγραφή, η οποία ήταν πολύ κοντά στην πρώτη περιγραφή που έδωσε και η ίδια η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Το σκίτσο της “μαυροφορεμένης” – Πώς είναι η γυναίκα που “πλήγωσε” την 34χρονη

Από τις περιγραφές της 34χρονης Ιωάννας στους αστυνομικούς προκύπτει η περιγραφή της γυναίκας με το βιτριόλι, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της δράστριας.

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της ειναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Αυτή τη στιγμή, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν ειναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας.

Το σίγουρο είναι ότι όσο και αν προσπάθησε δεν απέφυγε τελικά μια συγκεκριμένη κάμερα που την έχει καταγράψει. Όταν τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα θα ειναι στα χέρια της αστυνομίας.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου