ΕΛΛΑΔΑ

Εκτέλεση στη Βούλα: Συμβόλαιο θανάτου “βλέπει“ η ΕΛ.ΑΣ.

εκτέλεση-στη-βούλα-συμβόλαιο-θανάτου-59480

Η αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο με την ταυτότητα του Βέλγου άνδρα τον οποίο εκτέλεσαν χθες άγνωστοι έξω από το σπίτι που διέμενε στη Βούλα. Ειδικότερα οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία, και οι δύο βελγικές.

Οι Αρχές θα πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα από το θύμα που βρίσκεται στο νεκροτομείο προκειμένου να τα διασταυρώσουν με τις ευρωπαϊκές τράπεζες δεδομένων για να διαπιστωθεί αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με παράνομες δραστηριότητες.

Ο Βέλγος που δήλωνε έμπορος διέμενε στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του και το παιδί του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι δράστες εκτέλεσαν το θύμα με δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η χθεσινή δολοφονία να σχετίζεται με την ανθρωποκτονία 56χρονου Βέλγου, που διαπράχθηκε στις 16 Ιουνίου 2017, στο Νέο Κόσμο. Ενας 32χρονος Αλβανός είχε συνελήφθη το 2019 για το έγκλημα .

Το χρονικό της ενέδρας θανάτου

Η αιματηρή δολοφονία, συνέβη λίγο πριν τις 21.30 της Παρασκευής, όταν άγνωστοι τον εκτέλεσαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του στην οδό Δωδεκανήσου.

Τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν επιχειρηματίας στον κλάδο του εμπορίου ενώ στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ερευνώντας τις επαφές που είχε ο Βέλγος επιχειρηματίας ενώ ψάχνουν αν υπάρχουν και κάμερες που τυχόν να έχουν καταγράψει την στιγμή της εκτέλεσης ή κάποια στιγμή της άφιξης και της αποχώρησης των εκτελεστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου