ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με όρους ο πατέρας του 5 μηνών βρέφους στη Σητεία

ελεύθερος-με-όρους-ο-πατέρας-του-5-μηνών-592001

Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε τη Δευτέρα ο 52χρονος πατέρας του πέντε μηνών βρέφους, που τραυματίστηκε θανάσιμα στην Σητεία κατά την διάρκεια καυγά των γονιών του.

Νωρίτερα, ο 52χρονος απολογήθηκε στο γραφείο του ανακριτή Νεαπόλεως. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ, μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2017. Παράλληλα του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο cretapost, σε δηλώσεις της η δικηγόρος του δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την έκβαση των γεγονότων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε».

Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 5 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονους τόνισε με έμφαση ότι «για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου