ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται να αποφυλακιστεί η μητέρα των αδερφών Τσάκαλου

αρνείται-να-αποφυλακιστεί-η-μητέρα-τω-589984

Αρνείται να αποφυλακιστεί η μητέρα των αδερφών Τσάκαλου, αν δεν αφεθεί ελεύθερη και η 25χρονη φίλη του γιου της.

Παρά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για αποφυλάκιση και καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ, παράλληλα με περιοριστικούς όρους, η 60χρονη, που κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, αρνείται να αποφυλακιστεί, αν δεν βγεί από την φυλακή και η σύντροφος του γιου της.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος της 25χρονης για αποφυλάκιση, οι συνήγοροι της κατηγορουμένης κατέθεσαν στον ανακριτή αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης.

«Σε κανένα σημείο δεν προκύπτει άλλου είδους σχέση ή συνεργασία με τα υπόλοιπα άτομα που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ούτε βέβαια κάποια παράνομη συμπεριφορά μου. Αντιθέτως συγκατηγορούμενοί μου είναι ο σύντροφός μου Γεράσιμος Τσάκαλος με τον οποίο έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ο αδελφός του Χρήστος με τους οποίους εντάχθηκα στην ίδια οργάνωση κατά το κατηγορητήριο. Η ίδια στην απολογία μου ενώπιόν Σας, ανέφερα ακριβώς τον τρόπο που γνώρισα τον σύντροφό μου ως φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όποτε είχε επισκεπτήριο τον επισκεπτόμουν στην φυλακή και ουδέποτε είχα ανάμειξη σε παράνομες δραστηριότητες ούτε ο σύντροφός μου μου ζήτησε κάποια συνδρομή, αφού σίγουρα δεν θα ήθελε να με εμπλέξει σε κάτι που θα διακινδύνευε την ζωή ή την ελευθερία μου. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στην ογκωδέστατη δικογραφία που να δείχνει έστω με την μορφή των ενδείξεων συμμετοχή μου στην οργάνωση που είναι μέλος ο σύντροφός μου», αναφέρει η αίτηση της κατηγορουμένης.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου