ΕΛΛΑΔΑ

Παρέσυρε ανήλικους ποδηλάτες, τους έβρισε και εξαφανίστηκε!

παρέσυρε-ανήλικους-ποδηλάτες-τους-έβ-589288

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού ενός αγροτικού φορτηγού, ο οποίος παρέσυρε δύο ανήλικα αγόρια που έκαναν ποδήλατο στην Αμαλιάδα και, αντί να σταματήσει να τα βοηθήσει, τα… έβρισε κει έσπευσε να εξαφανιστεί!

Τα 13χρονα παιδιά κινούνταν κανονικά με τα ποδήλατά τους το βράδυ της Κυριακής, όταν το αγροτικό παραβίασε το «στοπ» με αποτέλεσμα να τα παρασύρει και να τα ρίξει στο οδόστρωμα, ευτυχώς μόνο με μερικές εκδορές. Όμως, ο οδηγός ζήτησε και τα… ρέστα από τα σοκαρισμένα παιδάκια βρίζοντάς τα χυδαία και αμέσως μετά μπήκε ξανά στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.

Οι δυο ανήλικοι πήγαν τρομοκρατημένοι στους γονείς τους, διηγήθηκαν τι είχε συμβεί και υπέβαλαν μήνυση κατά του άγνωστου οδηγού. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας έχουν σαφή περιγραφή του αγροτικού, αλλά αναζητούν και πλάνα από κάμερες καταστημάτων της περιοχής για να εντοπίσουν τον θρασύ οδηγό, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου