ΕΛΛΑΔΑ

«Ανθρωπόμορφα τέρατα που βασάνιζαν το χωριό»

ανθρωπόμορφα-τέρατα-που-βασάνιζαν-τ-588881

Με καταθέσεις μαρτύρων, ξεσπάσματα και εντάσεις συνεχίζεται στην Κρήτη η δίκη για τη διπλή δολοφονία του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και του 63χρονου Μανόλη Σταυρουλάκη.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στον Προφήτη Ηλία, τον Ιούνιο του 2012 και η εκδίκαση γίνεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης Λασιθίου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται ένας 52χρονος κρεοπώλης, καθώς και δύο αδέλφια του που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον τού Γιάννη Ξυδάκη, πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη.

«Ανθρωπόμορφα τέρατα που βασάνιζαν επί χρόνια με τη δράση τους το χωριό», χαρακτήρισε σήμερα τους κατηγορουμένους η χήρα του Πρίαμου Ξυδάκη.

Παράλληλα, στην κατάθεσή της τόνισε ότι ο άνδρας της δεν πήγε ποτέ οπλισμένος στο κρεοπωλείο του δράστη, υπενθυμίζοντας ότι ήταν πάντοτε κατά της οπλοχρησίας και πως στο γάμο τους δεν είχε πέσει ούτε ένας πυροβολισμός.

Από την πλευρά τους, οι δύο κόρες του άλλου θύματος, Μανόλη Σταυρουλάκη, στην κατάθεσή τους ανέφεραν πως ο πατέρας τους ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Επιπλέον, η μία από αυτές είπε πως πιστεύει ότι ο δολοφόνος του Πρίαμου Ξυδάκη σκότωσε τον πατέρα της γιατί ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου