ΕΛΛΑΔΑ

Εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη ζητεί το Ποτάμι για τις καταγγελίες Ραγκούση

εξηγήσεις-από-τον-μητσοτάκη-ζητεί-το-π-58875

Συγκεκριμένες απαντήσεις στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση για αναξιοκρατικές κρίσεις γενικών διευθυντών στο Δημόσιο ζητεί με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Όπως αναφέρεται: «Ο πρώην υπουργός καταγγέλλει -μεταξύ άλλων- ότι ο τελευταίος της αξιολόγησης γενικών διευθυντών του 2010 προήχθη σε γενικό διευθυντή, ενώ ο υπάλληλος με τα περισσότερα μόρια υποβιβάστηκε πλέον από γενικός διευθυντής σε απλό υπάλληλο του υπουργείου Διοικητικής «Μεταρρύθμισης”».

«Η αξιοκρατία είναι για το Ποτάμι όρος αδιαπραγμάτευτος και πρέπει να αποτελεί καθημερινή πρακτική και όχι απλώς μια θεωρητική αρχή» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ο Γιάννης Ραγκούσης σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε, χτες Τρίτη, καταφέρετε κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, αμφισβητώντας την πίστη του σε αυτή και υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση αλλά για νεοδεξιό παλαιοκομματισμό και για πογκρόμ αναξιοκρατικής μεταχείρισης χιλιάδων ανθρώπων.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου