ΕΛΛΑΔΑ

Ξαναχτύπησε ο ληστής της… μπουγάδας: Γύρισε για παπούτσια

ξαναχτύπησε-ο-ληστής-της-μπουγάδας-γ-585416

Ο ληστής της… μπουγάδας εμφανίστηκε ξανά και αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη δυσκολίας, και να προσπαθεί να βουτήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού ό,τι μπορούσαν να φτάσουν τα χέρια του.

Γύρισε να πάρει τα… παπούτσια

Στο νέο βίντεο του LIVE NEWS τον βλέπουμε να σκαρφαλώνει στο διπλανό σκέπαστρο και αρχικά να κάνει… ασκήσεις ισορροπίας, με την κάμερα ασφαλείας να καταγράφει τις κινήσεις του. Με τα πολλά, καταφέρνει να πιαστεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού και εστιάζει σε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Καταφέρνει να πιάσει το αριστερό αλλά μετά από επεξεργασία λίγων δευτερολέπτων, αποφασίζει όπως φαίνεται πως αυτό που του χρειάζεται είναι το διπλανό. Το δεξί. Έτσι αφήνει αυτό που κρατούσε στην παπουτσοθήκη και αφού βάζει τα δυνατά του, περνώντας μάλιστα κάποια στιγμή και το ένα του πόδι πάνω από τα κάγκελα, το πιάνει στα χέρια του.

Αμέσως μετά, με το ένα παπούτσι στα χέρια αρχίζει να κατεβαίνει και να απομακρύνεται.

Το χρονικό

Όλα αυτά συμβαίνουν την περασμένη Δευτέρα. Ένα 24ωρο μετά, καταγράφεται να βουτάει ορισμένα από τα απλωμένα ρούχα στην αυλή. Η ιδιοκτήτρια τον έβλεπε από την κάμερα κλεισμένη και φοβισμένη στα ενδότερα.

Μετά την κλοπή της μπουγάδας συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ιδιοκτήτης των παπουτσιών ήταν αδύνατον να φανταστεί τα όσα είχαν συμβεί την ώρα που απουσίαζε. Μόλις είδε τις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και άκουσε έκπληκτος πως ήρθε δεύτερος, αφού ήδη είχε προηγηθεί η καταγγελία για την κλοπή της μπουγάδας.

Τη μια φορά πάνω στα κάγκελα και την άλλη με αργές κινήσεις μέσα στην αυλή του σπιτιού, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της τελευταίας εβδομάδας στην Πάτρα, με τους κατοίκους της περιοχής να φοβούνται για τυχόν νέα χτυπήματα τις επόμενες μέρες.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου