LIFE STYLE

Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το εξοχικό της από τη φωτιά στην Κορινθία -“Θρηνήσαμε τα όνειρα πολλών χρόνων“

μπέσσυ-αργυράκη-κάηκε-το-εξοχικό-της-α-585247

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς το σπίτι της στον οικισμό Άνω Πευκενέα υπέστη σοβαρές ζημιές από τη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία.

Όπως είπε στο Mega, η φωτιά πέρασε πάνω από το σπίτι της και το έκαψε ολοσχερώς. Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Ωστόσο η ίδια η τραγουδίστρια και οι συγγενείς της δεν βρίσκονταν στο σπίτι. Είχαν όλοι απομακρυνθεί από την πυροσβεστική. Την ίδια εικόνα παρουσιάζουν πολλά σπίτια στην περιοχή.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στην εκπομπή “LIVE NEWS” θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που “ήρθαν στην ίδια μοίρα με εμένα και να ευχηθώ όσοι είμαστε γεροί, τα άψυχα χαλάσματα να έρθουν στη θέση τους και να γίνει αυτό ξανά σπίτι.

Όσο είμαστε ζωντανοί… η ζωή των ανθρώπων και οι ψυχές, αυτό έχει σημασία. Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, θρηνήσαμε αλλά σπίτια, τα συντρίμμια, τα όνειρα πολλών χρόνων. Θέλω να στείλω κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καταστροφές”.

“Το σπίτι πρέπει να κάηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν πολύ μακριά η φωτιά, όμως αυτή η φωτιά σε συνδυασμό με τον αέρα δεν ξέρεις τι κατεύθυνση θα πάρει”, πρόσθεσε.

“Η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή. Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή. Τη νύχτα οι φλόγες ‘έφαγαν’ το σπίτι. Οι φλόγες μπήκαν μέσα στο σπίτι. Κάτι συγγενείς που μένουν από πίσω, πήγαν από τα χαράματα και με κάνουλες και με κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Το βασικό σπίτι κάηκε ολοσχερώς. Τα σπίτια γίνονται, οι άνθρωποι δεν γίνονται”, είπε νωρίτερα η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στο ΜEGA.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου